Салицин

Салицин е тясно свързано в химически нагоре с аспирин и има много подобни действие в човешкото тяло. Ако се консумира, той се метаболизира до салицилова киселина. Салицин безопасно вземат longterm в препоръчваните дози. По-високи от препоръчваните дози от тази билка може да предизвика разстроен стомах...

Информация за продукта

Име на продукта

Салицин

Спецификация

≥95

Пакет

25 кг/барабан

Салицин е тясно свързано в химически нагоре с аспирин и има много подобни действие в човешкото тяло. Ако се консумира, той се метаболизира до салицилова киселина.
Салицин безопасно вземат longterm в препоръчваните дози. По-висока от обикновено
Препоръчителните дози от тази билка може да предизвика стомашно разстройство, гадене или шум в ушите (шум в ушите). Ако някоя от тези реакции се развиват. Спрете приема на билката.
Избягвайте бяла върба кора, която може да дразни стомаха, ако сте чувствителни към аспирин, или ако имате язва или други стомашно разстройство. Както с аспирин продукти,
никога не давайте бяла върба кора на деца или юноши под 16-годишна възраст със симптоми на настинка, грип или варицела. Въпреки че бяла върба кора е малко вероятно да причини
рядко, но потенциално фатални състоянието нарича Reyeand #39; s синдром в такива случаи той се метаболизира по-различно от aspirinthe сходство с аспирин е достатъчно близо, за да се обоснове предпазливост.
Функция
1. временно ползване в болка: главоболие, менструални болки, зъбобол, артрит, подагра, ангина, болки в мускулите;
2. салицин е естествена алтернатива на аспирин-един от най-честата употреба в хранителни добавки като допълнение за загуба на тегло;
3. салицин може да насърчи храносмилането, с ефект на местна упойка.;
4. салицин е ефективен за разсейването на вятъра-зло, увеличаване на урината, намаляване на подуване;
5. салицин има функцията на лечението на ревматизъм, blennorrhagia, гонорея мътна урина, пее атрезия, епидемията от хепатит.
Приложения
(1) Прилагани в хранителната област, itand #39; s се използва като хранителна добавка с функцията на удължаване живота.
(2) Прилага във фармацевтичната област, тя често се използва като добавка за медицина или извънборсовите съставки и притежава добра ефективност за лечение на рак и сърдечно-мозъчно-съдова болест.
(3) Прилага в козметиката, може да забави стареенето и предотвратяване на UV радиация.

Ние се гордеем с нас като един от водещите салицин производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни салицин с разумна цена от нас.

Запитване