Sialic киселини

Това е основна съставка на много гликопротеини, гликопептиди и гликолипиди с многобройни биологични функции, включително кръвни протеини half-life регламент, разнообразие от токсини неутрализация, клетъчната адхезия, имунологични антиген-антитяло реакция и гликопротеин литични защита...

Информация за продукта

Име на продукта

Sialic киселини

Спецификация

20 % - 98 %

Пакет

25 кг/барабан

Това е основна съставка на много гликопротеини, гликопептиди и гликолипиди с многобройни биологични функции, включително кръвни протеини half-life регламент, разнообразие от токсини неутрализация, клетъчната адхезия, имунологични антиген-антитяло реакция и гликопротеин литични защита. също е активното вещество на cubilose (годни за консумация birdand #39; s гнездо), както и на много нови лекарства.
Той играе жизненоважна роля в изследванията и разработките на въглехидрати наркотик. Той остава Горещи новини в научните изследвания в синтеза и скрининг на биоактивни вещества. Въпреки това направени специално в метастази, Анти-Алцхаймер, Anti-Virus, противовъзпалителни и т. н. Ново поколение на лекарство против грип използва sialic киселини като прекурсор е на пазара сега. И анти-Алцхаймер наркотици също ще бъдат достъпни скоро. Учените вече са доказали thatSialic киселина е важно храненето на мозък и периферните нерви. Функционалност бебе храна добавяне N-Acetylneuraminic киселина е вече на пазара. за прилагането на функционални храни.
Функция
1.Anti-virusfunction
2.Anti-cancerfunction
3.Anti-inflammationfunction
4. Defensivefunctionagainstbacteriologicalinfectiong
5. Controllingabilityofimmunesystem
6. Restrainingabilityagainstpigmentation
7. Signaltransformationinnervecells
8. Playakeyroleinbraindevelopmentandlearning
9. Asprecursorforthemanufactureofmanypharmaceuticaldrugs
Приложения
1. sialic киселина е широко използван в храни, напитки, фармацевтични, козметични и други индустрии.
2. sialic киселина е перфектен оцветител, използван във вино, напитки, сироп, конфитюр, сладолед, сладкиши и т. н.

Ние се гордеем с нас като един от водещите sialic киселини производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни sialic киселини с разумна цена от нас.

Запитване