Начало > OEM

OEM и шивач-madeservice

Ние предлагаме цялостни решения за ключ да включва понятия продукт, формулировки, опаковка и на етикета. Ние сме гъвкави и може да доведе до широк спектър от продуктови категории, включително:

· Продукти, свързани с потребителски частни етикет Контрактно производство на хранителни добавки, витамини, хранителни добавки и други здравни
· Капсули (включително вегетариански капсули)
· Таблетки
· Прахове
· Подут

· Ленти

Обувки високо е еднозначно квалифицирани да предостави на своите клиенти с чистота и могъщество, те изискват в мек желатин система за доставка. Използвайки най-напредналите технологии, ние произвеждаме най-високо качество softgels, таблети, твърди капсули и се специализират в заливни, които често се счита за невъзможно да се оформят. Растението поддържа производството продукция способност до 900000 softgels на машина, на ден.

Над 180 000 квадратни фута съвременна ДПП сертифицирана съоръжения и опитен екип от формулаторите инженери и продуктови мениджъри са тук да ви води в множество начини за ефективно видите успех за здравето ви продукти и идеи започват да завърши от формулиране на търговия.