Магарешки бодил мляко екстракт

Бял трън е thistleof Родът Silybum Adans., Цъфтящо растение на семейството Дейзи (Сложноцветни). Мляко трън е доказано, за да защити и Подмладете черния дроб по три начина: трън е мощен антиоксидант, предпазва черния дроб и може да прекъсне enterohepatic...

Информация за продукта

Бял трън е thistleof Родът Silybum Adans., Цъфтящо растение на семейството Дейзи (Сложноцветни). Мляко трън е доказано, за да защити и Подмладете черния дроб по три начина: трън е мощен антиоксидант, предпазва черния дроб и може да прекъсне enterohepatic рециркулация на токсини. Мляко thistleand #39; s силимарин комплекс създава andquot; shieldandquot; Това може да помогне защита срещу много вещества, които вредят на черния дроб и също може да помогне на тялото възстановяване на черния дроб.

Какво е Silybum Marianum?
Silybum marianum е тръни на Родът Silybum Adans., Цъфтящо растение на семейството Дейзи (Сложноцветни). Те са родом от средиземноморските региони на Европа, Северна Африка и Близкия изток. Името andquot; мляко thistleandquot; произлиза от две функции на листата; те са воднисто с пръски от бяло и съдържат млечен сок. От всички билкови добавки ще намерите за продажба на нашия сайт магарешки бодил мляко екстракт може да бъде най-интересните.
Silybum marianum екстракт се извлича от семената на silybum marianum, която е на лекарствените Сложноцветни растения. Това е жълт прах или прах, кристал и има горчив вкус. Silybum marianum екстракт е широко използван в лекарства, здравни продукти, козметика и храни.
Silybum marianum екстракт може да защити чернодробните клетки от нашествие на токсични вещества, особено етанол и проникване на околната среда замърсители (пестициди, тежки метали и др.). Silybum marianum екстракт е силен антиоксидант и може да защитава чернодробните клетки от повреждане от свободните радикали. Неговият ефект е много по-по-силна от тази на витамин E. Silybum marianum екстракт може да насърчаване на синтеза на протеин, ускори създаването на нови чернодробни клетки или да увредените чернодробни клетки самостоятелно ремонт. Така се нарича andquot; естествени чернодробни защита drugandquot;.


Име на продукта

Магарешки бодил мляко екстракт

Част от растение, използвано

Семена

Спецификация

Silymarin 80 % UV
Silymarin 40 % HPLC

Екстракт от разтворител

Вода/етанол/ацетон

Пакет

25 кг/барабан

Функция:

1. мляко трън е мощен антиоксидант.
2. Белият трън помага за защитата на черния дроб като прекъсва enterohepatic рециркулация на токсини. Silymarin комплекс в млякото thistle поставя на защитните andquot; shieldandquot; Това може да помогне защита срещу много вещества, които вредят на черния дроб.
3. трън може да помогне черния дроб регенерира. Знаете ли, че черният дроб е единственият вътрешен орган, способен на регенерация? Мляко thistleand #39; s силимарин комплекс действително може да помогне на черния дроб да синтезират нови протеини.

Въвеждането на Silibinin
Silibinin (INN), известен също като silybin е основната активна съставка на силимарин, стандартизиран екстракт от бял трън семена съдържат смес от flavonolignans, състояща се от сред другите silibinin, isosilibinin, silicristin и silidianin. Silibinin, самата е смес от два diastereomers, silybin A и silybin Б, в приблизително еквимоларен сигнал съотношение. Ин витро и животински проучвания показват, че silibinin има хепатопротективно (antihepatotoxic) свойства, които защитават клетките на черния дроб срещу токсини. Silibinin е показал ин витро противоракови ефекти срещу човешки простатата аденокарцином клетки, естроген зависими и - независими човешки клетки от карцином, човешки ectocervical клетки карцином, човешки двоеточие рак клетки и двете малки и nonsmall човешки белодробен карцином клетки в гърдите.
Химически модифицирани silibinin silibinin динатриев дихидроген disuccinate (търговско наименование Legalon SIL) разтвор за инжектиране, в момента се тества за лечение на тежки интоксикации с хепатотоксични вещества, като смъртта капачка (Зелена мухоморка) отравяне. Има и клинични доказателства за използването на silibinin като опорен елемент в алкохолни и дете клас и #39; И #39; цироза на черния дроб.

Вода разтворими силимарин детайли

Мляко магарешки бодил екстракт силимарин има други общи имена включват cardus marianus, бял трън, благословен трън, Мариан Thistle, Мери Thistle, Свети Maryand #39; s трън, трън средиземноморски мляко, изпъстрени thistle andScotch бодил. Този вид е едногодишно orbiannual растение от семейство Сложноцветни. Този доста типично бодил е червен topurple цветя и лъскави бледо зелени листа с бели вени. Първоначално anative на Южна Европа чрез до Азия сега е установено в целия свят. Лекарствените части на растението са theripe семена.
Вода разтворими силимарин приложения
Silymarin е известно също така да се използва като храна. Около 16-ти век themilk трън стана доста популярен и почти всички части от него са били изядени. Theroots могат да се ядат сурови или варени и масло или частично изпечен и печени. Theyoung леторасти през пролетта може да изсече до корена и варено и масло. Thespiny листенцата на цвете, главата са изядени в миналото като глобус артишок а стъблата (след пилинг) може да бъдат накиснати за една нощ да се премахнете горчивината andthen задушени. Листата могат да се почистват от шипове и варено и goodspinach заместител или те могат да се добавят сурови към салати.

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите магарешкия бодил екстракт производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни магарешкия бодил екстракт с разумна цена от нас.

Запитване