Банан прах

Банан може да облекчи психологически натиск, накара хората да се чувства щастлив. Тя също може да попречи на apoplexia и високо кръвно налягане. 5 ежедневна банани ефектът е същият като 50 % от хипотензивни наркотици. Бананът е богата на VA, който поддържа здрави на нашата кожа и коса. Банан съдържа също и почти всички видове...

Информация за продукта

Име на продукта

Банан мощност

Спецификация

4:1, 5: 1 , 10: 1, 20: 1

Пакет

25 кг/барабана, 25 кг/кашон

Банан може да облекчи психологически натиск, накара хората да се чувства щастлив. Тя също може да попречи на apoplexia и високо кръвно налягане. 5 ежедневна банани ефектът е същият като 50 % от хипотензивни наркотици. Бананът е богата на VA, който поддържа здрави на нашата кожа и коса. Банан съдържа също и почти всички видове на витамини и минерални вещества и фибри. Това е най-добрия плод за тегло хлабав. С една дума банан е добър плод за
нашето тяло!
Банан прах фино е избран от юг от Китай, произведени с напреднала техника, като например замразяване на вакуум изсушаване техника, използваме само естествени суровини за производство на банани прах, тя остава най-естествените характеристики на банан. Например мирис, вкус и аромат. банан суров материал е най-традиционното плод в Фу Джиан провинция, Китай. Той вкуси гладка и мека. Сладки и мек миризма го прави известен по целия свят.
Функция
1. банан прах обикновено се използва за напитки, здравеопазването продукт, бебешка храна, бухнали храна, печене храни, сладолед, всички видове мляко чай andoatmeal.
2. банан прах може да се използва като закуска, храна за намаляване на теглото.
3. банан прах също могат да отмятат разслабително.
4. ясно смущения и стомаха, лекува запек.
5. бързо допълва енергията и allaying умора.
Приложения
1 .търговия с медицинска и здравословни грижи продукт, здравословно хранене;
2. infantal храна, твърди напитки, дневник, миг храна, набъбнал храна;
3.Flavouring,Middle възраст и стари храна, печени храни, Снек храна, хладен храни и напитки.

Ние се гордеем с нас като един от водещите банан прах производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите на насипни банан прах с разумна цена от нас.

Запитване