Рапично семе протеин

Рапица хранене е един от най-широко използваните протеинови източници в храните за животни за добитък, домашни птици и риба. Той има отличен аминокиселинен профил, включително високи нива на лизин и аргинин, и е богата на витамини и минерали, от съществено значение. Проучванията показват, че включително рапица брашно в...

Информация за продукта

Име на продукта

Рапично семе протеин

Спецификация

Висока протеин шрот рапсов
протеин: 37 %-43_%
влага: 12 % Макс
пепел: 7 % Макс
Fiber:7.5%Max

Пакет

торба 50 кг /

Рапица mealis един от най-широко използваните протеинови източници в храните за животни за добитък, домашни птици и риба. Той има отличен аминокиселинен профил, включително високи нива на лизин и аргинин, и е богата на витамини и минерали, от съществено значение. Проучванията показват, че включително рапица ястие в млечни крави дажби canincrease производството на мляко от един литър на крава на ден. Рапица ястие също предоставя алтернатива на традиционните риба брашно съставки и може да допринесе за създаването на по-стабилно храна снабдяване. За растения рапица ястие може да служи като био-хербицида и висококачествени торове, които са подходящи за биологично земеделие. За хората рапица протеини от храна може да даде функционалност и храненето на хранителни продукти.
Функция

Ние се гордеем с нас като един от водещите рапично семе протеин производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни рапично семе протеин с разумна цена от нас.

Запитване