Соев протеин

Соев протеин е растителен протеин. Аминокиселинен състав на соев протеин и млечен протеин близки, освен метионин леко нисък, други незаменими аминокиселини са изобилие, е пълен протеин растение, в хранителната стойност, може да се приравни с животински протеин, структурата на гена е...

Информация за продукта

Име на продукта

Соев протеин

Спецификация

Protein≥90 %

Пакет

20kgs/чанта

Соев протеин е растителен протеин. Аминокиселинен състав на соев протеин и млечен протеин близки, освен метионин леко нисък, други незаменими аминокиселини са изобилни, е пълен протеин растения, в хранителната стойност, може да се приравни с животински протеин, структурата на гена е най-близо до човека аминокиселини, така че е най-с растителен протеин.
Соев протеин продукти имат прах соев протеин продукти и организирани соеви продукти, две.
1, Прахообразен соев протеин продукти: соя като суровина от обезмасляване, отстраняване или частично отстраняване на въглехидрати и да получите богата на соев протеин продукти, в зависимост от съдържанието на протеин е разделен на три вида:
(1) соевият протеин на прах, съдържанието на протеин 50 ~ 65 % (суха база);
(2) соевият протеин концентрат, така че в соевият протеин концентрат е подготвен от физическа промяна и като емулсия гел продукти и други функции, се нарича функционална соев белтъчен концентрат, съдържанието на протеин 90 % (суха база).
(3) соев протеин изолат белтъчно съдържание над 90 % (суха база) по-горе.
2, организацията на соев протеин: Прахообразен соев протеин продукти като суровини чрез пресоване процес със сходни за готвене на месо от организацията на продукта в зависимост от протеин съдържанието е разделен на два вида:
(1) текстурирани соев протеин на прах, съдържанието на протеин 50 ~ 65 % (суха база)
(2) текстурирани соев белтъчен концентрат, съдържаниeто на около 70 % (суха база).
Функция
(1) често се използва в месните продукти: първо, поради емулгиране, вода капацитет за държане; но може да намали производствените разходи, не влияе на хранителната стойност на база.
(2) амино киселина съдържанието на соев протеин е високо, Добавяне на различни храни може да подобри качеството на яйцеклетката.
(3) lipoxygenase в соев протеин играе роля при избелване на брашното
(4) намаляване на захар, соев протеин в печени продукти, съдържащи могат да подобрят цвета, Добавяне на вкус.

Ние се гордеем с нас като един от водещите соев протеин производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни соев протеин с разумна цена от нас.

Запитване