Грах протеин изолат

Грах протеин изолат е направен от високо качество без ГМО грах, изнесени от Канада и САЩ. Работните процедури включват отделяне, хомогенизиране, стерилизация и сушене чрез пулверизиране. Това е жълт и ароматно със силни грах вкус и има над 80 % протеин и 18 аминокиселини и витамини...

Информация за продукта

Име на продукта

Грах протеин

Спецификация

Protein≥80 %

Пакет

20kgs/чанта


Грах протеин изолат е направен от високо качество без ГМО грах, изнесени от Канада и САЩ. Работните процедури включват отделяне, хомогенизиране, стерилизация и сушене чрез пулверизиране. Това е жълт и ароматно със силни грах вкус и има над 80 % протеин и 18 аминокиселини andamp; витамини без холестерол. Той има добри желирането и water-solubility, включително dispersibility, стабилност и прекратяване. Грах Протеинът е направен от висококачествени не-ГМО грах.
Работните процедури включват отделяне, хомогенизиране, стерилизация и сушене чрез пулверизиране.
Това е жълт и ароматно със силни грах вкус и има над 80 % протеин и 18 аминокиселини andamp; витамини без холестерол.

Функция
1). Грах Протеинът имат много висока вода Холдинг и маслодайните абсорбционни свойства, както и добри гел, формиращи собственост, която може да се използва в бутове и други месни продукти като отлична добавка.
2). Грах Протеинът е определена степен на foamability и пяна стабилност, която може частично да заменят яйца да бъдат добавени към сладкарски продукти.
3). Грах Протеинът е отличен емулгиране и емулсия стабилност, която може да се използва като емулгатор за различните видове храни; Грах Протеинът бързо да емулгира мазнини, да подготви колбаси с добър емулсионност. Колбаси, направени по този начин са много вкусни с висока хранителна стойност.
4). Ако добавя в бисквити, грах протеин може да подобри аромат и укрепване на протеините; в допълнение тя може да се развива в здравето храни имат различни функции.
5). Грах протеин може да се използва в продукти брашно. Например, Добавяне на грах пептид в брашно може да подобряване на хранителната стойност, интензивността и глутен силата на юфка и по този начин подобряване на външния вид и вкус на брашно храни.
6). Грах ликьор. Технологичния проблема че грах, съдържащи голямо количество протеини (20 %) и мазнини не може да бъде ферментирала да направи течности е успешно преодолени с помощта на биотехнологиите. Този тип на алкохол е богата на грах протеин, който не само може да бъде погълната от човешкото тяло, но също така да засили имунната функция, показващи активната си роля в инхибиране окисление, неутрализирането на свободните радикали, понижаване на кръвното налягане, мазнините в кръвта и холестерола и издържа рак, умора и стареене.
7). Когато се използва в козметиката, грах протеин може да инхибира elastase, защита на еластин, подобряване еластичността на кожата, увеличаване на кожата стягане и стимулира синтеза на колаген, еластин и гликозаминогликан (хондроитин сулфат).

Ние се гордеем в ни за въвеждане като един от водещите грах протеин изолат, производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни грах протеин изолат с разумна цена от нас.

Запитване