Тиква семе протеин

Тиквени семки са много ползи за здравето, като специално хранително гъста храна, някои от които включват добър източник на протеини, фитостероли, фибри, желязо, мед, магнезий, манган, калций, калий, цинк, фосфор, селен, фолиева киселина, ниацин и други витамини и аминокиселини като...

Информация за продукта

Име на продукта

Тиквено семе протеин

Спецификация

Mangostin се сервират 98 %

Пакет

25 килограма или 50 кг pp тъкани торби

Тиквени семки са много ползи за здравето, като специално хранително гъста храна, някои от които са добър източник на протеини, фитостероли, фибри, желязо, мед, магнезий, манган, калций, калий, цинк, фосфор, селен, фолиева киселина, ниацин и други витамини и аминокиселините триптофан, аргинин и глутаминова киселина. Един грам от тиквено семе протеин съдържа толкова триптофан като пълна чаша мляко. Семената са каза за понижаване на холестерола. Семената съдържат линоленова киселина, смята, хранителни добавки за предпазване от втвърдяване на артериите. Яденето земя горе смес от семена - или просто лека закуска на малка шепа семена веднъж или два пъти на ден - спокойно може да се раздразнени и свръхактивен пикочен мехур, понякога свързани с bedwetting.

Тиквени семки са били използвани от векове в Източна Европа, Индия и Северна Америка.
Учените започва да изучава семената, когато го поддържа пръкват като съставка в много рецепти от народната медицина.
Тиквено семе протеин на прах вече се разглежда като един от най-добрите продукти сред органични храни.
С над 63 % премия вегетарианска протеин от теглото, ПЧП предлага здравните непредубеден потребителите протеин заместващ продукт, който е лесен за възприемане и толкова естествено концентрирани, че 1.5 лъжички (15 грама) предлага 10 грама на пълноценен протеин.

Функция
1. тиквено семе протеин може да помогне да се предотврати заболяване на простатата.
2. тиквено семе протеин има функцията на лечение на магарешка кашлица и деца с sorethroat.
3. тиква също е естествен източник на магнезий, фосфор, селен, цинк, витамин А и витамин с.
4. тиквено семе протеин е също слабително, който може да помогне на влага кожата, е наистина добър красота храна за жени.
5. тиквено семе екстракт се използва като лекарство за да помогне за подобряване на функцията на червата от избавяне на чревния тракт от паразити и червеи.
6. тиквено семе екстракт имат много киселина, тази киселина може да се отпуснете на почивка стенокардия и има функция за ниски високо кръвно течността.

Ние се гордеем с нас като един от водещите тиква семе протеин производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни тиква семе протеин с разумна цена от нас.

Запитване