Коноп протеин

Чат сега
Информация за продукта

Име на продукта

Коноп протеин

Спецификация

100 % чист протеин на прах коноп прахове


55%-60%

Пакет

1kg/ALU.foil торба, 25kg/барабана или кашон

Коноп протеин, изработени от конопено семе, е висок fiber протеин добавка, която може да се използва за подобряване на общия протеин прием за вегетарианците и за вегетарианците. Коноп може да се счита източник на протеин поради своята над средния смилаемостта на което също го прави идеален за спортисти. Допълнителни ползи от коноп протеин включват потенциалните имунната повишаване и анти-умора свойства, както и бъбреците защитни ефекти

Коноп е изключително разнообразни култури, които могат да се отглеждат за храна и за нехранителни цели. Конопено семе, който се използва за производството на коноп протеин, се състои от приблизително 45 процента масло, 35 % протеини и 10 процента въглехидрати. Конопеното семе притежава много хранителни ползи, селското стопанство и хранително-вкусовата Канада. В допълнение към своите ползи за здравето коноп е много околната среда, тъй като тя може да се отглежда без използването на фунгициди, хербициди и пестициди и то ефективно поглъща въглероден диоксид.

Функция
1. насърчава към нормален костно здраве, голяма и продължителна енергия, бързо възстановяване от заболяване или нараняване,
2. облекчение за широк спектър от заболявания, включително тревожност, болка, възпаление, раздразнителност, мускулни спазми, гадене, PMS и др.
3. загуба на тегло, увеличава метаболизма, понижава холестерола и кръвното налягане както и естествени кръвната захар контрол.
4. подобрение на имунната система, сърдечно-съдови обращение и reducedinflammation
5. намаляване на много дегенеративни заболявания чрез превантивни мерки

Ние се гордеем с нас като един от водещите производители на коноп протеин и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни коноп протеин с разумна цена от нас.

Запитване