Леща протеин

Грах протеин изолат е направен от висококачествени не-ГМО грах. Работните процедури включват отделяне, хомогенизиране, стерилизация и сушене чрез пулверизиране. Той ' s жълто и ароматно със силни грах вкус и има над 80 % протеин и 18 аминокиселини и витамини, без холестерол. Той има добри...

Информация за продукта


Име на продукта

Леща протеин

Спецификация

Протеин 90 % пептиди 80 %

Пакет

1 кг/bag25kg/барабан

Грах протеин изолат е направен от висококачествени не-ГМО грах.
Работните процедури включват отделяне, хомогенизиране, стерилизация и сушене чрез пулверизиране. Itand #39; s жълто и ароматно със силни грах вкус и има над 80 % протеин и 18 аминокиселини andamp; витамини без холестерол. Той има добри желирането и water-solubility, включително dispersibility, стабилност и прекратяване.
Грах протеин изолат прах са добре известни за това, че силно бионаличност протеин. Освен това те имат големи няма алергени. Колективно това прави Грах Протеинът идеален източник на храненето след тренировка за спортисти, които могат да имат затруднения допълване с други видове протеин
Функция
здравни грижи продукт грах протеин пептиди цена
Грах пептид е направено с помощта на насочено Рестриктазно-ензимен храносмилането технология за биологични комбинирани ензим enzymolyzed фъстъчено храна въз основа на грах протеин като суровина. Грах пептид съдържа осем аминокиселини, които тялото не може да синтезира от само себе си, и техните съотношения са близо до модели, Препоръчани от ФАО / които. Добра ефикасност и отлични функционални свойства на пептиди позволяват грах пептиди да бъдат широко използвани в хранителни и здравни грижи продукти:
1. грах пептиди имат много висока вода Холдинг и маслодайните абсорбционни свойства, както и добри гел, формиращи собственост, която може да се използва в бутове и други месни продукти като отлична добавка.
2. грах полипептид е определена степен на foamability и пяна стабилност, която може частично да заменят яйца да бъдат добавени към сладкарски продукти.
3. грах пептид има отлични емулгиране и емулсионна стабилност, която може да се използва като емулгатор за различните видове храни; грах пептиди бързо да емулгира мазнини, да подготви колбаси с добър емулсионност. Колбаси, направени по този начин са много вкусни с висока хранителна стойност.
4. Ако добавя в бисквити, грах пептид може да подобри аромат и укрепване на протеините; в допълнение тя може да се развива в здравето храни имат различни функции.
5. грах пептиди също може да се използва в продукти брашно. Например, Добавяне на грах пептид в брашно може да подобряване на хранителната стойност, интензивността и глутен силата на юфка и по този начин подобряване на външния вид и вкус на брашно храни.
6. грах (пептид) алкохол. Технологичния проблема че грах, съдържащи голямо количество протеини (20 %) и мазнини не може да бъде ферментирала да направи течности е успешно преодолени с помощта на биотехнологиите. Този тип на алкохол е богата на пептид, което само не може да бъде погълната от човешкото тяло, но също така да засили имунната функция, показващи активната си роля в инхибиране окисление, неутрализирането на свободните радикали, понижаване на кръвното налягане, мазнините в кръвта и холестерола и издържа рак, умора и стареене.
7. Когато се използва в козметиката, грах пептид може да инхибира elastase, защита на еластин, подобряване еластичността на кожата, увеличаване на кожата стягане и стимулира синтеза на колаген, еластин и гликозаминогликан (хондроитин сулфат).

Елементи

Спецификация

Резултат

Метод за изпитване

Протеин

90,00 % мин.

91.00%

UV

Пептид

75,00 % мин.

78.00%

Определяне на азот

Разпределение ofmolecular тегло на пептид

1000 Макс

92.5

/

Външен вид

Почти бели до светло жълт прах

Светло жълт прах

Визуални

Миризма andamp; Вкус

Характеристика

Характеристика

Органолептичните

Размер на частиците

100 % през 60 отвора

Отговаря на

60 сито

Загуба при изсушаване

8.00 % Макс

3.50%

5g/105℃/2hrs

Загуба на пепел

8.00 % Макс

1.00%

2g/525℃/3 часа

Тежки метали
Arsenic(AS)

2ppm Макс

Отрицателен

AAS

LEAD(Pb)

20ppm Макс

2.2ppm

AAS

Ние се гордеем с нас като един от водещите леща протеин производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни леща протеин с разумна цена от нас.

Запитване