Moringa листа на прах

Moringa листа на прах е естествен, дърво растителен продукт за общото здравословно състояние, която насърчава здравето на сърдечно-съдови, неврологични, простатата, зрението, правилното храносмилане, енергия и здрави имунната система поддръжка. Moringa листа на прах осигурява антиоксиданти, белтъчини, витамини, аминокиселини...

Информация за продукта

Име на продукта

Moringa прах

Спецификация

10:1 и чист Moringa прах

Пакет

25 кг/барабана, 25 кг/кашон

Moringa листа на прах е естествен, дърво растителен продукт за общото здравословно състояние, която насърчава здравето на сърдечно-съдови, неврологични, простатата, зрението, правилното храносмилане, енергия и здрави имунната система поддръжка. Moringa листа на прах осигурява антиоксиданти, белтъчини, витамини, аминокиселини, флавоноиди, влакна, минерали, хлорофил, бета каротин и феноли ползи. Moringa листа прах има над 90 съществени храненето съединения. Полезните ефекти и отлична безопасност профил на Moringa листа прах са доказани широко в клинични проучвания. Продуктът е установено да са подходящи за хора от всички възрасти (2-100). Деца, възрастни, кърмещи майки млади и стари всички се възползват от повече от 90 основните хранителни вещества, които са част от Moringa листа прах

Почти няма значение какво хранителни вещества, тялото ви липсва; защото с 90 + хранителни вещества срещащи се естествено Moringa, започваш да се повечето от тях в един и същ продукт. Витамини, минерали, аминокиселини и Омега-3 масла са само началото на фитонутриенти, намерени в Moringa.
Moringa също ви дава Z-Валентин стимуланти - свободен естествен изходна точка за вашия метаболизъм, който стартира тялото си в режим на абсорбция. Moringa е разработена да ви предоставим най-високата степен на ефективно поглъщателна способност. Дайте вашето тяло хранителни пробиват се нуждае със здравословна хранителна добавка. Moringa е формулиран да ви предоставим най-високата степен на ефективно поглъщателна способност (бионаличност) и съдържа 36 противовъзпалителни.

Функция
1, той потиска растежа на грам-положителни и грам-отрицателни бактерии.
2, във висока концентрация, той потиска растежа на гъбички.
3, той действа като мощен antitubercular и използвани за лечение на чернодробни заболявания.
4, той стимулира симпатиковата нервните окончания.
5, то accerlates сърцето бие и constritic на кръвоносните съдове.
6, той потиска тон и движенията на неволеви движения на гастроинтестиналния тракт.

Ние се гордеем с нас като един от водещите moringa листа на прах производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите на насипни moringa листа прах с разумна цена от нас.

Запитване