Бадеми прах

Бадем е малък широколистни дърво, все по-между 4 и 10 метра височина, с багажника до 30 сантиметра в диаметър. Плодът на бадем е плод с костилка 3,5-6 см дълги, с нежен външния слой. Външната обвивка или "месести в други членове на Prunus като слива екзокарп" and...

Информация за продукта

Име на продукта

Бадеми прах

Спецификация

10:1 20:1

Пакет

25 кг/барабан

Бадем е малък широколистни дърво, все по-между 4 и 10 метра височина, с багажника до 30 сантиметра в диаметър. Плодът на бадем е плод с костилка 3,5-6 см дълги, с нежен външния слой. Външната обвивка или "месести в други членове на Prunus като слива и череша, вместо това е жилав сивозелен покритие корпус, който съдържа вътре твърда черупка и ядливи семена, се нарича екзокарп" обикновено се нарича орех в кулинарно отношение. Обикновено едно семе е налице, но понякога има две. От ботаническа гледна точка бадем не е вярно ядки. Мрежовидни твърди дървесни shell (като от външната страна на една яма праскова) около ядивните семена се нарича ендокарп. Плодът е зрял през есента, 7 – 8 месеца след цъфтежа.
Функция
1. бадеми прах съдържа Амигдалин, Амигдалин чревната микробна ензими в
тялото, или може да бъде самата съдържа в горчив бадем горчив бадем горчив п
Nd хидролиза да произвеждат малки количества на циановодородна киселина, бензалдехид,
инхибират дихателен център, до кашлица, астма.
2. бадеми прах има функцията на противовъзпалителни и аналгетични ефекти
3. бадеми прах има функцията на Антитуморен ефект.
4. бадеми прах има функцията на понижаващи кръвната захар, хиполипидемичната.
5. бадеми прах има функция за премахване на пигментни петна, лунички, тъмни петна, да се постигне ефекта на красотата.
6. присъства функции Долна газ кашлица и астма, слабително. За кашлица, астма, гърдите пълни с храчки кръв-Чун, сухи, сухи червата запек.
Приложения
Име на продукта: бадеми прах
Ботанически източник: бадеми
Заводът част използва: семена
Външен вид: Бял фин прах
Ситов анализ: 40 окото

Ние се гордеем с нас като един от водещите бадеми прах производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите на едро бадеми прах с разумна цена от нас.

Запитване