Кокосови прах

Индия е третият по големина кокосови производство страна в света. Копра и кокосово масло са две основни продукти за обработка на кокосови индустрия. Почти 60 % от общото производство на ядки е използвана за употреби на храните и останалата част отива за извличане на масло. Независимо от факта, че нашите...

Информация за продукта


Име на продукта

Кокосови прах

Спецификация

4:1 10:1 20:1

Пакет

1 кг/чанта, 25kgs/барабан

Индия е третият по големина кокосови производство страна в света. Копра и кокосово масло са две основни
продукти за обработка на кокосови индустрия. Почти 60 % от общото производство на ядки се използва за храна
употреби и останалата част отива в за извличане на масло. Независимо от факта, че страната ни има необходимия суров материал за стартиране на нови продуктови линии минимален напредък е извършено в прилагането на съвременни технологии за пълното използване на различни продукти, кокосови стърготини кокосови, кокосови крем на прах, частично обезмаслени кокосови решетки, бутилирани кокосова вода и др, Desiccated кокосови е широко използвана в приготвянето на сладкиши , сладкарски изделия, къри подготовка и др.
В момента около 4000 тона стърготини кокосови прах се произвежда всяка година. Концентрацията на основните единици, произвеждащи стърготини кокосови са в Керала, Тамил Наду, Андхра Прадеш, Карнатака, Ориса и Махараштра. Стърготини кокосови е не само добавена стойност продукт, но това е труд промишленост с интензивно ще генерира голям брой възможности за заетост.
Като елемент на масовата консумация, стърготини кокосови прах има добър пазар. В момента около 4000 тона изсушен кокос е годишно произвеждани и използвани основно от сладкарски изделия и бисквити индустрия. Стърготини кокосови може да намерите добър пазар в райони, където кокосовите орехи не са произведени по-специално в Северна Индия. Сега а дни хранителни навици на нашия народ се променя много бързо и редица хранителни продукти се въвеждат всеки ден, където стърготини кокосови може да намерите употреба. Така че има добър обхват за нови малки единици да излезе в тази линия на производство.
Функция

Ние се гордеем с нас като един от водещите кокосови прах производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да закупите на насипни кокосови прах с разумна цена от нас.

Запитване