Чесън на прах

Чесънът е член на семейството на Лука и е природата ' s най-разнообразни лечебно растение. Чесънът е бил използван по целия свят за хиляди години за широка гама от условия. Тя е ценена от първите записи на цивилизацията за неговата употреба при лечение на...

Информация за продукта

Име на продукта

Чесън на прах

Спецификация

1 % алицин 2 % алицин 100: 1, 200: 1

Пакет

25 кг/барабана, 25 кг/кашон

Чесънът е член на семейството на Лука и е natureand #39; s най-разнообразни лечебно растение. Чесънът е бил използван по целия свят за хиляди години за широка гама от условия. Тя е ценена от първите записи на цивилизацията за неговата употреба при лечение на рани, инфекции, тумори и чревни паразити.
Функция
1. чесън на прах може да попречи на атеросклероза, защита на сърцето срещу нашествие
2. чесън на прах, подобряване на кръвната циркулация функция с детоксикация
3. типични антибиотици и стерилизация, лечение athleteand #39; s крак (Кел pedis, dermatophytosis) дразнещи вещества на имунната функция, астма, простудни заболявания, диабет, вагинални инфекции са определен ефект.
4. чесън на прах може да намали мазнините, кръвното налягане, кръвната захар, както и против тромбоцитната агрегация
5. чесън на прах, намаляване на коронарен атеросклеротични плаки, може да бъде анти-кръв равенство.
6. чесън на прах ефективно могат да стимулират организма да произвежда животински аромат образуването на аминокиселини за повишаване на месо и яйца в ароматизираща съставка C3H5S (O) ген, така че месо и яйца вкус по-красиви.
7. чесън на прах подобряване фибринолитична активност, инхибиране на туморните клетки и убие лош раковите клетки, профилактика и лечение на туморните клетки.
Приложения
1. чесън на прах може да прилага в хранителната област, то е главно функционален хранителни добавки, използвани в бисквитка, хлябът, месни продукти и т. н;
2. чесън на прах може да прилага в областта на здравето продукт, това е често направени в капсули за по-ниски кръвно налягане и кръвни мазнини;
3. чесън на прах може да прилага в pharmaveutical поле, тя се използва главно при лечение на бактериална инфекция, гастроентерит и сърдечно-съдови заболявания;
4. чесън на прах може да прилага в фуражна добавка поле, то е главно използван в фуражна добавка за защита на домашни птици, животни и риби срещу болестта.
ProductPorfile
Произведение име: чесън на прах
Молекулярна формула: C6H10OS2
Молекулно тегло: 177.224
CAS №: 539-86-6(Allicin),556-27-4(Alliin)
Активна съставка: 1. алицин 2. Алиин
Спецификациите разположение: Алицин 0.3%and#39;1%(HPLC) алиин 5%(HPLC)
Част използва: чесън куршум
Външен вид: Светло-жълто фин прах
Окото: 100 % преминават 80 окото
Миризма: характеристика
Загуби при сушене: ≤5 %
Сулфатна пепел: andlt; 5 %
Тежки метали: 10PPM
Остатъчни разтворители: 0.05PPM

Ние се гордеем с нас като един от водещите чесън на прах производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни чесън на прах с разумна цена от нас.

Запитване