Хлорела на прах

Хлорела на прах е един вид на зелени водорасли, които растат в прясна вода. Това е първата форма на растението с добре дефинирани ядро хлорела ' s DNAmakes го имат способността да учетвори в количество всеки 20 часа, което никое друго растение или вещество на земята може да направи. Хлорела на прах също има...

Информация за продукта

Име на продукта

Хлорела на прах

Спецификация

Мин 55 % протеин

Пакет

25 кг/барабан

Хлорела на прах е един вид на зелени водорасли, които растат в прясна вода. Това е първата форма на растението с добре дефинирани ядро Chlorellaand #39; s DNAmakes го имат способността да учетвори в количество всеки 20 часа, което никое друго растение или вещество на земята може да направи.

Хлорела на прах също е бил използван ефективно като локално лечение fordamaged тъкан. Това е CGF е помогнал в заден chronicdiseases на много видове. CFG подобрява нашата имунна система andstrengthens нашите bodyand #39; s способността да се възстанови от exerciseand болести.
хлорела е богат на витамини минерали, което се разглежда като polular хранителни добавки.

хлорела е най-балансиран от най-питателна храна. 1 грам на хлорела е равна на сумата от 1000 грама на различни видове зеленчуци. След приема на лекарството бързо може да подобри имунната функция, броя на заболявания от особено значение: (рак) антитуморни фактор на хлорела е главно - каротин, phycocyanin и суха въглехидрати. Увеличаване на свободните радикали, които вреди на тялото клетки, които причиняват рак, хлорела е най-ефективният теорията свободните радикали на активни вещества. Водорасли протеин, захар, сушени водорасли, медицинската професия е бил признат у дома и в чужбина са се увеличили имунната функция, потиска или убиват туморни клетки имат положителен ефект. По същото време, намаляване на рак на странични ефекти от химиотерапия след лъчетерапия, повишени бели кръвни клетки са прецизни ефекти. (Стомаха) Главно се подход към излишната стомашна киселина. Функцията е стават все повече отслабва, което води до хронични заболявания. Хлорела е основно хранене, храна и в двете стомашна киселина, но също така може да добавите стомашно-хранене, съчетано с хлорофил, хлорела има храносмилателния тракт епителна клетка ремонт и регенерация и възстановяване на нормалната секреторни функция.

Функция
1. активиране и предотвратяване на преждевременно стареене на клетките, ускоряване на раната, лечебни способности;
2. предизвикване повече интерферон и активиране на лимфоцити, които ще поддържат нормално имунната система;
3. идентифициране и инхибиране на растежа на диференцирани клетки, ремонт на повреден ген, и която ще устойчивост на проникване на вируса;
4. Премахване остатъчен олово, арсен, живак, замърсяването на въздуха, пестициди и торове в тялото, възстановяване на функцията на черния дроб, детоксикиращи далака и бъбреците;
5. подобряване на имунитета, ефективно намаляване на високо кръвно налягане, висока кръвна захар и високо кръвно мазнини;
6. предотвратяване на стомашни и чревни заболявания, да се подобри функцията на сърцето и белите дробове.
7. хлорела е микроскопични водорасли, търговски, произвеждани и продавани като хранителна добавка в света.
8. Хлорела съдържа необичайно високо количество на протеини с, между 55 % и 77 % от сухото тегло, в зависимост от източника.
9. хлорела е богата на гама-линоленова киселина (GLA) и също така предоставя Алфа-линоленова киселина (ALA), линолова киселина (LA), stearidonic киселина (SDA), ейкозапентаенова киселина (EPA), докозахексаенова киселина (DHA) и арахидонова киселина (аа). Спирулина съдържа витамин В1 (Тиамин), B2 (рибофлавин), В3 (никотинамид), В6 (пиридоксин), B9 (фолиева киселина), витамин C, витамин D, витамин А и витамин е.

Ние се гордеем с нас като един от водещите хлорела на прах производителите и доставчиците в Китай въвеждането на вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни хлорела на прах с разумна цена от нас.

Запитване