Витамин B3 (ниацин)

Спецификации CAS №: 59-67-6 други имена: ниацин MF: C6H5NO2 EINECS номер: 200-441-0 място на произход: Шанси, Китай (континентален) тип: витамини, аминокиселини и Coenzymes клас стандарт: степен на храните, медицина клас марка: Lyphar модел номер: LF-витамин B3 чистота: 99 % име: Витамин B3 размер:...

Информация за продукта

Спецификации

CAS номер: 59-67-6
Други имена: ниацин
МФ: C6H5NO2
EINECS №: 200-441-0
Място на произход: Шанси Китай (континентален)
Тип: Витамини, аминокиселини и Coenzymes
Клас стандарт: Степен на храните, медицина клас
Марка: Lyphar
Номер на модела: LF-витамин B3
Чистота: 99 %
Име: Витамин B3
Размер: 100 % преминават 80 окото
Външен вид: бял фин прах
MOQ: 1 кг
Спецификация: 99 %
Плътност: 1.473
Точка на топене: 234-238° C
Разтворимост във вода: 1-5 g/100 mL при 17° C

Опаковка информация:
1 кг с двойна пластмасова торба вътре, фолио чанта извън
25 кг с фибри барабан
Функция:
1. Витамин B3 има силна роля в околните кръвоносни съдове да се разгъне, за лечение на главоболие, мигрена, шум в ушите, световъртеж вътрешни заболявания на ушите.
2. Витамин B3 е витамин лекарства за борба с пелагра. Тя може да също така се използва за разширяване на кръв наркотици и широко използван като храна и хранителни добавки. Като фармацевтични междинни продукти се използва за производството на изониазид, никотинамид, Никол спирачни и Hexanicit и т.н...
3. Витамин B3 е присъства в малък брой относително стабилна храна витамини, дори и след готвене и съхранение няма да бъде огромна загуба и засегне нейната ефективност.
4. витамин В3 може да насърчава здравето на храносмилателната система, намаляване на стомашно-чревни разстройства; правят кожата по-здрави; предотвратяване и ограничаване на последиците от тежка мигрена; насърчаване на циркулацията на кръвта, кръвно налягане; облекчаване на диария.
5. Витамин B3 се използва за профилактика и лечение на заболявания като пелагра ниацин дефицит. Тя се използва като вазодилататор, лечение на хиперлипидемия. Той се използва за лечение на съдови мигрена, главоболие, церебрална артериална тромбоза, белодробна емболия, вътрешното ухо vertigo, измръзване, централното ретината хороидална отиде далеч.

Приложение:
Ниацин е разтворими в вряла вода или кипене етанол, леко разтворими във вода, едва ли разтворим в етанол, свободно разтворим в карбонат разтвор или воден алкални.
Ниацин принадлежи към витамин B, участващи в метаболизма на тялото, може да се използва за предотвратяване пелагра или други ниацин неизпълнение болест и за понижаване на холестерола и триглицеридите в кръвта.
Тя се използва за намаляване на риска от инфаркт при хора с висок холестерол, които вече са имали сърдечен пристъп. Ниацин понякога се използва за лечение на коронарната артерия заболявания (атеросклероза).
Тя може да се използва в медицината, фураж поле.

Предимство
1. Избягвайте кожна болест и болест на храносмилателния канал.
2. ускоряване Животинчето.Ком #39; s растеж, увеличи скоростта на яйцето и Люк, държа глоба перо.
3. лекува възпаление andamp; възпаления на лигавицата.
4. Избягвайте кратко andamp; дебели болест на костите на птица.

ална защита

Стандарти

Външен вид

Безцветен, вискозни и бистра течност

Идентификация

Положителна реакция

Анализ

98.0%~102.0%

Вода

Не повече от 1,0 %

Специфично оптично въртене

+29.0° ~+31.5°

Граница на aminopropanol

Не повече от 1,0 %

Остатък при запалване

Не повече от 0,1 %

Пречупване index(20℃)

1.495~1.502

Ние се гордеем с въвеждане на нас като един от водещите витамин b3 (ниацин) производителите и доставчиците в Китай за вас. Подпомагана от съвременно оборудване и технологии, ние каним ви да купуват насипни витамин b3 (ниацин) с разумна цена от нас.

Запитване